Pojďme si uklidit s radostí

Úklid máme většina z nás spojený s nutnou povinností a nepříjemnou vzpomínkou z dětství, kdy nad námi stál rodič se vztyčeným prstem a nutil nás pomáhat v domácnosti. Nejhorší to bylo před velkými svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. To se odsouvaly skříně a postele, utíral prach na lustru, vymetalo za pračkou, kde se konečně našly ty dlouho pohřešované páry ponožek :D.

Ano, vím, některé z vás úklid po letech začal i bavit (to vám trochu závidím) a někteří uklízí pořád se stejným pocitem, jako když byly děti. Ať je to tak, nebo tak, mám pro vás dobrý recept, jak si úklid docela užít. Na mě a moje děti to zafungovalo 100%. 

Představuji vám přírodní drogérii Pánbach a ekologické utěrky Ivecol. Obě značky pochází od našich slovenských sousedů. Pokud je jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete chtít jiné. Ta jednoduchost, síla, vůně, konzistence a čistota složení je bezkonkurenční!

 

SEZNAMTE SE

Absolutním králem Pánbachu je "Univerzální čistič". Kromě oken a zrcadel jím vyčistíte snad všechno. Moje děti s ním rádi utírají_gk7ln5s prach :). Je skvělý na skvrny na prádle a čalounění (kromě skořicového), koupelny, boty, rámy oken a parapety nebo úklid celého auta včetně sedaček. Když na špínu stříknete "univerzál", tak prakticky začne okamžitě stékat. Vše je uklizeno v rychlosti a perfektně. Navíc šetříte své ruce a plíce, protože Pánbach neobsahuje žádnou chemii. To ocení hlavně lidé trpící na kožní dermatitidy. Umí také odstranit 99% bakterií a virů, stejně jako všechny ostatní produkty této značky. 

 

 Vedle univerzálu najdete i další pomocníky:

  • Antibakteriální gel na WC a koupelnu
  • Čistící prostředek na podlahy
  • Gel do myčky na nádobí
  • Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu
  • Prací prostředek

 

 

Moje zkušenosti:

Pánbach WC gel u nás zcela nahradil ty agresivní prostředky, které silně znečišťují vodu a jsou velmi neekologické. Čistící efekt je za mě mnohem větší, než běžné gely z drogerie, přitom spotřeba je u Pánbachu mnohem nižší. 

Prostředek na podlahy miluju, protože krásně odstraní špínu a nedělá šmouhy na naší plovoucí podlaze. Navíc mám podlahu také vydezinfikovanou. 

Prostředek na nádobí je super na mytí skleniček, dětského nádobí (kojenecké láhve, dudlíky, kousátka), na očištění voskových povlaků a chemických postřiků z jablek, paprik a vlastně jakéhokoli ovoce a zeleniny. Tímto prostředkem se mi hůře umývá velmi mastné nádobí.

Prací prostředek používám hlavně na rozzáření bílého prádla. Můj nejoblíbenější je ten s levandulovou vůní. V Pánbachu peru takovéto "lepší" oblečení nebo spodní prádlo. Tento prostředek je také skvělý pro moje děti, protože mají oba atopický ekzém a prádlo je pak nedráždí.

 

JEŠTĚ PÁR RAD DO ZAČÁTKU

 

photo1Pánbach čistí díky spojení s vodou. Na suchý hadřík moc nefunguje. Čím více vody mu poskytnete, tím více služby udělá. V případě silného znečištění mu dejte čas trochu zabojovat. Silnou mastnotu, vodní kámen a intenzivní skvrny porazí za pomoci dostatku vody a času. Pokud máte tvrdou vodu a Pánbach na prádlo a do myčky nefunguje tak, jak byste potřebovali, přidejte trochu soli. To často problém vyřeší. Vyzkoušejte nakombinovat Pánbach s utěrkami Ivekol. Utěrky fungují výborně i pouze za použití vody, ale ve spojení s Pánbachem máte v rukou přímo zbraň proti bakteriím, virům a odolné špíně. A co s vodou v kýblu, která po úklidu zbyde? Klidně jí zalijte kytky. Budou vám vděčné a možná se zbavíte plísně v hlíně :).

 

 

 

 

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz