Sladkoplodý jeřáb lyofilizované (sušené mrazem)

1 hodnocení
 
Efekt lupa
 

Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 700 g čerstvého jeřábu.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
61 Kč 118 Kč od 61 Kč    
Značka Lyopotraviny
Kategorie Lyo dobroty
 

Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.

Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány. Panečku, to byla ale hrozná práce :)

 

Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g)
Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g)
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 0,45 g

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.