Sladkoplodý jeřáb lyofilizované (sušené mrazem)

Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 700 g čerstvého jeřábu.

70 Kč 130 Kč od 70 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu

Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.

Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány. Panečku, to byla ale hrozná práce :)

 

Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g)
Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g)
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 0,45 g

Jméno značky: Lyopotraviny
Kategorie: Lyo dobroty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x