Popis
U proteinů oceníte příznivé vlastnosti:
Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.
Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaci, alergici (ABMK) apod. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.
Vhodné použití je uvedeno níže, ale fantazii se meze nekladou.
Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!
SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... na co si jen vzpomenete.
NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostlinným i kravským mlékem. Vhodné je také použití při přípravě smoothie a dochucení našimi ovocnými lyoprášky. Doporučujeme použít mixér.
DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin.
PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.
Země původu: Česká republika
Složení: 100% mák
Vyrobeno: ČR
Energetické hodnoty | 1760kJ/420kcal |
Bílkoviny | 51,1g |
Sacharidy | 29,3g |
Tuky | 10,6g |
Popel | 5,66 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.